Отзыв о Toyota Corolla 2022 года
Toyota Corolla Sedan
2022
, пробег - 2500 км, двигатель - 1.6 бензин, комплектация - Live Расход в городе: 8.2 л/100км, по трассе: 6.7 л/100км, средний: 0.0 л/100км
Приобрел авто два месяца назад, настроен был именно на эту модель и в белом цвете, что у меня и получилось. Плюсы автомобиля: Знаю Короллу не по наслышке, проблем в долгой эксплуатации, я уверен не будет. Главное следить за машиной, как следует, выполнять все рекомендации по уходу, но только не придерживаться лимита ТО в 15 тыс., я делаю через 8 тыс., экономия в этом вопросе не уместна. Минусы автомобиля: Минусов для этого класса нет. Совет покупателю: Покупайте, не пожалеете. Обсуждение отзываavtop3 Доброго дня, підкажіть чи у вас кнопка iMT? Анатолій Станіславович Вітаємо з придбанням. Дякумо за відгук. Тримайте нас в курсі. Нехай довго служить. +3ОТВЕТИТЬХтось Міняти мастило через 8 тисяч - це просто марнування грошей. Ніколи не розумів людей, що не довіряють регламенту, встановленому виробником автомобіля. Якщо ти не довіряєш автовиробнику, то не купуй його автомобіль. Але я бачу, що автор відгуку довіряє Тойоті, і вважає, що цей автовиробник робить якісні надійні автомобілі. Парадокс... Чи може так бути, що інженери Тойоти досить розумні для того, щоб розробити надійний автомобіль, але не досить розумні, щоб розробити правильний регламент техобслуговування? -1ОТВЕТИТЬ |
2015
2012