![]() Отзыв о Toyota Corolla 2022 года
Toyota Corolla Cross
2022
внедорожник,
бесступенчатая коробка передач,
, пробег - 4500 км, двигатель - 2.0 электро/бензин, комплектация - live Расход в городе: 6.5 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 6.0 л/100км
Перед тим мав Subaru forester 2.5T. Mazda 6. Honda crv 2.0 ці авто всі купляв новими. Зараз ще маю nissan leaf 30kw. Плюсы автомобиля: 1. Економна машина. 2. Хороший звук. 3. Комфортна ходова - на 17дисках (мягка). 4. Можна трішки їхати на електриці (1.5-2км). 5. Хороше прискорення. 6. Комфортна коробка. Минусы автомобиля: 1. Для чого великий дисплей як що на ньому відео непоказує. 2. Розхід більший ніж заявляє виробник. 3. Вихлопна труба звисає так що таке враження що вона відірвалася. 4. Верхня передня панель тверда (в кемрі і в рава мягка). 5. Висока ціна нового авто. 6. На високих оборотах чути сильно мотор (шумоізоляція під капотом). 7. Немає можливості на офіційному сервісі доставити камеру передню і передні і задні парктроніки. 8. Нова модель і до неї нічого практично ще немає. 9. Маленький багажник. Совет покупателю: . Обсуждение отзываmax_cn Показать еще 3 У Вас вийшов короткуватий коментар, щоб назвати його відгуком. Зрозуміло, що машину тільки недавно придбали, але буде добре, якщо з часом Ви будете доповнювати. jurgen1508 Показать еще 1 Показать еще 2 цінник просто ппц.... за таку м'яко кажучи компактну машину, розхід...... теж печалька, в мене такий самий на звичайному 1.6л атмосфернику на автоматі на новому авто за 19тис.дол. Для цієї королли потолок тисяч 27-29 +2ОТВЕТИТЬmax_cn jurgen1508, я так розумію у вас Kia Ceed з 1.6 атмосферником на 130к.с.? jurgen1508 max_cn, так сід універсал 22го року, динаміка для мене значення практично немає, має значення величина багажнику, і звісно різниця більше 15 тис. баксів, це просто космос, витрата в місті зараз 6 5л в мене, не думаю що в короли буде 3.5-4.5 в місті, в даному випадку треба бути великим фаном тойоти, щоб змиритись з таким прайсом +1ОТВЕТИТЬ![]() Вибачте що не по темі.А на королла седан гібрид можна якось змінити фари з галогенок на світлодіодні ?Бо все влаштовує а фари фейл .. ОТВЕТИТЬmax_cn Рудаков Ива, дуже часто таке можливо - залежить від виробника і СТО. Я так розумію, що у вас авто на гарантії - подзвоніть до найближчого до себе офіціала і спитайте. ОТВЕТИТЬ![]() max_cn, нажаль відморозились,навіть серійники відмовились надати щоб пошукати на алегро чи ще десь .. ОТВЕТИТЬ |
![]() ![]() объявления |